Показать сообщение отдельно
Старый   05.05.2007, 16:15
  (#219)
По(?)фигист !!!
червонец отключил(а) отображение уровня репутации
 
Аватар для червонец
 
По умолчанию

Матч відбору до Євро-2008 між збірними Франції та України розсудить Луїс Медіна Канталехо
Головним арбітром відбірного матчу Євро-2008 між національними командами Франції та України, що відбудеться другого червня на паризькому «Стад де Франс», призначено іспанця Луїса Медіну Канталехо. 43-річний рефері з Севільї працює на міжнародному рівні з 2002 року.
В першу чергу, його прізвище асоціюється з двома епізодами на чемпіонаті світу 2006 року. Саме Канталехо в матчі 1/8 фіналу між Італією та Австралією призначив пенальті в ворота тодішніх підопічних Гуса Хіддінка на останній хвилині. Диспути щодо справедливості цього рішення не припиняються й досі. Крім того, іспанець був резервним арбітром фінального поєдинку, і саме він, за словами офіційних представників ФІФА, порекомендував головному судді Орасіо Елісондо вилучити француза Зінедіна Зідана за сумнозвісний удар головою в груди Марко Матерацці.
Крім минулої світової першості Канталехо працював на молодіжному Євро-2004 (зокрема на фінальній зустрічі) та чемпіонаті планети-2005 серед 20-річних. До речі, на останньому турнірі іспанець мав запам’ятатися й українським уболівальникам та спеціалістам, оскільки обслуговував матч збірних України та Туреччини. Тоді, нагадаю, хлопці Олексія Михайличенка зіграли внічию – 2:2, а Канталехо на восьмій хвилині призначив пенальті в наші ворота, а на 37-й за друге попередження вилучив з поля півзахисника Сергія Силюка.
Незважаючи на свою, деякою мірою, одіозну репутацію, Канталехо вважається одним із найкращих європейських рефері. Він регулярно обслуговує поєдинки Ліги чемпіонів та відбірного раунду Євро-2008, а також є одним із небагатьох іспанських арбітрів, котрому довіряють національне «класико» між «Реалом» та «Барселоною». За фахом сеньйор Луїс – спортивний консультант. Окрім рідної мови володіє англійською, захоплюється музикою, літературою та мандрами. Другого червня в столиці Франції йому допомагатимуть лайнсмени – Вікторіано Карраско та Антоніо Гальярдо, а також четвертий суддя – Карлос Давілья.
ФФУ
   
Ответить с цитированием