Показать сообщение отдельно
Старый   07.08.2009, 23:57
  (#402)
Генерал
Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!Den_G. - Бог!
 
Аватар для Den_G.
 
По умолчанию

Віктор Бондар вручив футболістам ФК «Дніпро» по 100 тисяч гривень та посвідчення «Майстра спорту України міжнародного класу» з футболу за перемогу у чемпіонаті Європи серед юнаків до 19 років

Голова облдержадміністрації Віктор Бондар вручив трьом спортсменам ФК «Дніпро», які в складі збірної команди України стали чемпіонами Європи з футболу серед юнаків до 19 років, перегравши 2 серпня цього року у фінальній грі команду Англії з рахунком 2:0, грошові сертифікати обласної стипендії на 100 тис. грн. та посвідчення «Майстра спорту України міжнародного класу» з футболу.
Винагороди від губернатора футболісти – півзахисники збірної Євген Шахов, Артур Карноза та нападник команди Віталій Каверін отримали під час футбольного матчу 4 кола Прем’єр-ліги України з футболу між «Дніпром» (Дніпропетровськ) та «Арсеналом» (Київ), який відбувся на стадіоні «Дніпро-Арена» у п’ятницю, 7 серпня.
Під час нагородження губернатор відзначив, що переконаний в тому, що такі грошові стипендії провідним спортсменам області, які вперше отримають молоді гравці нашого регіону від обласної влади, стануть традиційними і стимулюватимуть молодь до занять спортом та досягнення нових вершин на міжнародній спортивній арені.

Управління преси та інформації облдержадміністрації


Всё написанное выше является моим субъективным мнением и никак официальной позицией кого бы-то ни было.
   
Ответить с цитированием