Тема: Интервью
Показать сообщение отдельно
Старый   22.06.2011, 22:19
  (#1017)
Злой я...
shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!shar - СуперБог!
 
Аватар для shar
 
По умолчанию

Андрій СТЕЦЕНКО: "Уперше чую про да Сілву"


Сьогодні о 17:00 Дніпро відлетів на десятиденний навчально-тренувальний збір. гравці були у футболках нового дизайну, що дуже кидалося у очі. Також кидався у очі колір шкіри футбальорів – усі були загорілі. Традиційно Андрій Стеценко, генеральний директор Дніпра, відповів на запитання журналістів.


- Андрію Вікторовичу, які останні новини у команді?

-Учора команду покинув Євген Селезньов, котрий сьогодні підписав контракт із донецьким Шахтарем, і можна з повною впевненістю говорити, що зі сьогоднішнього дня він – гравець Шахтаря. У той же час учора з нашим клубом чотирирічний контракт підписав Дерек Боатенг. Також ви знаєте про те, що Назаренко покинув розташування Дніпра у зв’язку з закінченням дії контракту і перейшов у Таврію. Знаєте ви і про те, що Кулакова ми купили з полтавської Ворскли. Це, власне кажучи, наразі усі новини.

- Можна від Дніпра чекати на нових гравців?

- У нашому клубі можна чекати на все, що завгодно. Ведуться активні перемовини, і не виключено, що у найближчому майбутньому будуть з’являтися нові гравці.

- А як ви можете прокоментувати трансфер Селезньова?

- Мені важко коментувати трансфер Селезньова, тому що це було, у першу чергу, його бажання. Усі, напевно. Це думка його, його родини. Ми не стали робити йому перешкод, тому що у нас наступний погляд: якщо футболіст за рік до завершення контракту висловлює бажання покинути команду, то немає сенсу його тримати. Тому він поїхав у Донецьк.

- Напевно, через це буде шукатися новий форвард?

- Безумовно. Буквально сьогодні ми вже розпочали пошуки нового гравця на цю позицію. І я вважаю, що ці пошуки закінчаться вдало.

- Прокоментуйте інформацію про те, що з’явилась інформація про 18-річного бразильського нападаючого да Сілва?

- Уперше чую, хто він такий. Жодного да Сілви у нас немає, жодних перемовин відносно цього гравця ми не ведемо. І я думаю, що бразильських гравців із іменем да Сілва мільйон.

- Феррейера гратиме за Дніпро далі?

- Феррейра шукає собі клуб у Аргентині, він виявив бажання покинути команду і повернутися додому.

- А ще хтось шукає собі нову команду?

- Не виключено, що з приходом нових гравців, інші шукатимуть собі новий клуб. А хто саме покине? Мені важко казати, це вирішуватиме головний тренер.

- Тобто, у Дніпра виходить таке активне літнє міжсезоння?

- Думаю, що буде активне. Чекайте на новини.



11na11.com


Лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ пил, чем на You Tube - КАК !!!
   
Ответить с цитированием